ACTUALITAT

Aquesta Setmana Santa obrim el Parc de les Olors de Claverol

Aquesta setmana santa obrim les portes del Parc de les Olors de Claverol que és troba situat al Pallars Jussà  porta d’entrada als Pirineus de Lleida.

L’origen del Parc de les Olors de Claverol, en bona mesura, es deu a l’impacte que ens va produir la iniciativa engegada fa uns anys per la Pilar Comes amb la creació del Parc de les Olors de Vall de Ros i de la Xarxa de Parcs de les Olors, amb l’objectiu de divulgar i crear productes relacionats amb el món de les plantes aromàtiques i medicinals, mitjançant un model de desenvolupament rural, sostenible i ecològic. La Xarxa està formada per diferents parcs situats en indrets d’interès paisatgístic d’arreu de Catalunya.  Cada parc té una planta emblemàtica i la nostra és la Sajolida.

Les plantes aromàtiques i remeieres des de sempre han format part del nostre entorn i les nostres àvies utilitzaven les seves propietats terapèutiques com a remeis per a malalties lleugeres.

El Parc de les Olors és un espai de lleure alternatiu en el que es barreja l’oci amb el coneixement i on acompanyats per un guia, grans i petits poden veure, olorar, tocar, collir i tastar unes 60 especies diferents de plantes aromàtiques, remeieres i culinàries en un entorn magnífic i tranquil.

També oferim tallers per a escoles i tots aquells grups que els puguin interessar.

Si voleu venir a visitar-nos i tastar les nostres infusions! Només cal que feu la reserva a través de la nostra pàgina de contacte o al Tel. 610 42 44 90 us atendrà l’Eli Plancheria.

< Tornar a actualitat
Formulari de contacte


L'ACTUALITAT A
CAL PORTALÉ

On som

Veure mapa a Google Maps >