PARC DE LES OLORS DE CLAVEROL
Coneix el món de les plantes

El Parc de les Olors de Claverol és troba situat al Pallars Jussà  porta d’entrada als Pirineus de Lleida. És un espai de lleure alternatiu en el que es barreja l’oci amb el coneixement i on els visitants poden veure, olorar, tocar i tastar unes 30 especies diferents de plantes aromàtiques, remeieres i culinàries en un entorn tranquil i  a l’aire lliure.

És una experiència per a gaudir-ne  tant els grans com els més menuts de la família.

El Parc de les Olors de Claverol forma part de la Xarxa de Parcs de les Olors, que té com a objectiu la divulgació i creació de productes relacionats amb el món de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals, mitjançant un model de desenvolupament rural i sostenible. La Xarxa està formada per a diferents parcs situats en indrets d’interès paisatgístic d’arreu de Catalunya.  Cada parc té una planta emblemàtica i la nostra és la Sajolida.

Si us interessa el món de les plantes i en particular les medicinals, aromàtiques i culinàries podreu gaudir en la Parc de les Olors de Claverol d’una visita guiada on coneixereu insitu les principals característiques, propietats i usos  d’aquestes plantes utilitzades des de fa molt temps  en la nostra cultura i per finalitzar realitzarem un tast d’infusions.

ACTIVITATS
Tancat temporalment

Visita guiada al Parc de les Olors

Taller d'olis aromatitzats per la cuina amb tast d'olis

Taller de Ratafia

Formulari de contacte


L'ACTUALITAT A
CAL PORTALÉ

On som

Veure mapa a Google Maps >